top of page

Our favorites

herbal mixes
for intimate steaming

Have you just given birth, have just had your period or are you just looking for an ultimate moment of rest? Coco Olive selects the best herbs for you for everyone  moment..

P_103062493_90x60.jpg
Beste-babyweegschaal.jpg

personal giftsets 

Are you looking for the perfect gift for a bride-to-be, a new mom or do you want something personal? Then the Coco Olive giftpackage is the solution!

01-rfissa.jpg

Deskundigheid en ervaring

Coco Baby Care is een professionele, betrokken kraamverzorgende die jou tijdens jouw kraamperiode voorziet van ondersteuning, instructie en voorlichting. De nadruk ligt op de verzorging en veiligheid van jou en je baby. Naast kennis en kunde bezit Coco Baby Care ruime ervaring als kraamverzorgende en mama van vier. De kwaliteit van de zorg heeft een hoge prioriteit en daarom is Coco Baby Care regelmatig bezig met bijscholing op verschillende vlakken en op de hoogte van de nieuwste inzichten en praktijken. 

Olie massage

Elke dag een warme maaltijd

In vele culturen is het de norm dat er gekookt wordt voor de kraamvrouw. Toch is het in de kraamzorg niet vanzelfsprekend dat de kraamverzorgende deze taak op zich neemt. Coco Baby Care onderscheidt zich op dit vlak van andere aanbieders. Tijdens jouw kraamweek kan de kraamverzorgende jou en je gezin elke avond voorzien van een warme maaltijd. Tijdens het intakegesprek worden de wensen in kaart gebracht en afspraken hierover gemaakt. 

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
Original on Transparent.png

Coco Baby Care is een zusterbedrijf van Coco Olive (www.coco-olive.com). 

Certificering& zorgkwaliteit

 
kiwa.jpeg
bottom of page