top of page

BEhandelingen

Om jouw kraamweek compleet te maken, biedt Coco Baby Care diverse behandelingen aan die je naast je kraamzorgpakket kunt afnemen. Deze behandelingen zijn gericht op ontspanning en ondersteuning van het genezingsproces na de bevalling. Mocht je een speciale wens hebben, neem dan contact op voor behandelingen op maat. 

Coco Olive 

Stazak - ingezoomd1.jpg

Coco Olive is een zusterbedrijf van Coco Baby Care dat zich heeft gespecialiseerd in het gebruik van kruiden voor de intieme zone. Er wordt gewerkt  met handmatig geselecteerde kruiden die afgestemd zijn op jouw wens. Speciaal voor de pas bevallen vrouwen heeft Coco Olive de kruidenmix Mama Moments ontwikkeld. Deze kruidenmix bevat kruiden de baarmoeder en de vagina ondersteunen bij het genezingsproces en het bekkengebied helpen ontspannen. Je kunt tijdens jouw kraamweek ervoor kiezen om een behandeling van Coco Olive te nemen. Daarbij zal Coco Baby Care de behandeling uitvoeren bij jou thuis. 

Lichaam massage

Het Coco Mama pakket bestaat uit een herstellende kraammassage, een intiem kruidenstoombad, een aromatisch voetenbad en een hapje&drankje. Hiervan is ook een premium pakket beschikbaar.

pregnancy-massage-at-lumia.jpeg

Coco Bijna MaMa

Het Coco Bijna Mama pakket is een pakket voor de zwangere vrouw. Deze bestaat uit een professionele zwangerschapsmassage, een Indiase hoofdmassage, een aromatisch voetenbad en een hapje&drankje.

Coco MAma

Mama Moments - After.jpg

Intiem stomen

Intiem stomen, ook wel bekend als yoni steam, v-steam, vaginaal stomen. Wat is dat nou eigenlijk? 

Intiem stomen is een eeuwenoude natuurlijke gezondheidspraktijk  waarbij een vrouw plaatsneemt boven een kruidenstoombad en de warmte toelaat tot de vagina en baarmoeder. Door de warmte openen de poriën, waardoor de geneeskrachtige eigenschappen van de kruiden worden opgenomen door het weefsel van de baarmoeder en de vagina. Daardoor verhoogt de bloedcirculatie en neemt de stofwisseling toe met als gevolg dat de spier- en diepe bindweefsellagen van het bekkengebied en de baarmoeder ontspannen. Dit zorgt voor een rustgevend effect en kan bij pijn zorgen voor een pijnstillend effect. Daarom is het stomen heel effectief voor vrouwen die pas bevallen zijn.  Neem een kijkje op www.coco-olive.com voor meer informatie.

bottom of page