top of page

Kraamzorg

[Original size] [Original size] [Original size] Mom and Baby Logo.  Mother and Newborn Lin

Kraamzorg

Kraamzorg is de zorg na de bevalling door een gediplomeerd kraamverzorgende. Coco Baby Care heeft ervoor gekozen om als zelfstandig kraamverzorgende aan de slag te gaan, zodat zij elk gezin haar volledige aandacht kan geven. Zo geniet je van een zorgeloze en onvergetelijke kraamtijd.

Coco Baby Care zal je proberen in deze week op verschillende vlakken te ondersteunen. Zoals jouw lichamelijke herstel, de verzorging van je baby en het begeleiden van jou en je gezin. Denk hierbij aan verzorging en controles voor moeder en kind, advies en ondersteuning bij borstvoeding en voedzame maaltijden. Daarnaast leert zij jou en je partner alles wat je wilt weten over de  verzorging van je baby.

Tijdens de intake is er ruimte om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken. 

Coco Baby Care heeft als missie om jou kwalitatief hoogwaardige kraamzorg te leveren door middel van persoonlijke aandacht tijdens de bevalling en de kraamperiode. Rust, regelmaat en herstel zijn hierbij de kernwaarden .

Wat Kun je van ons verwachten?

Ons servicegebied is Amsterdam. Wij werken enkel in deze omgeving. 

De kraamzorg verricht medische controles bij moeder en baby. Ook observeert, signaleert en rapporteert de kraamverzorgende naar  verloskundige.

Wij beschikken over verschillende certificaten en diploma's waaronder:

- acute verloskunde

- borstvoeding

- EHBO (kinderen en volwassenen)

Wij werken samen met alle verzekeraars in Nederland. De kraamzorg valt onder de basisverzekering, echter is er wel een wettelijk verplichte eigen bijdrage van €5.10 per uur  (tarief 2024). Let dus bij het selecteren van je zorgverzekering voor komend jaar op de extra vergoeding (aanvullende verzekering).

Wij verlenen partusassistentie thuis en in het ziekenhuis. Houd er rekening mee dat je ons op de hoogte brengt als je bevalling begint

Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.  

Certificering& zorgkwaliteit

 
 
Keurmerk-niveau-3.png
bottom of page